Naslovna  >  Sun Gardens Dubrovnik  >  Doček Nove 2017. Nina Badric u Dubrovniku, Radisson Blu
 
Naslovna  >  Sun Gardens...  >  Doček Nove 2...

Doček Nove 2017. Nina Badric u Dubrovniku, Radisson Blu

31.12.2016.
22:00
-
01.01.2017.
01:00

Započnite 2017. godinu sa stilom i doživite nezaboravan doček Nove godine u Dubrovniku bilo da dolazite u paru, sa svojim društvom ili s obitelji, jer i vaši najmlađi mogu uživati u posebnom dočeku uz dječji program.
Dubrovački Vrtovi Sunca pripremili su za vas atraktivne pakete te tradicionalni novogodišnji program koji uz koktel dobrodošlice i svečanu večeru s brojnim kulinarskim delicijama uključuje i nastup popularne pop pjevačice Nine Badrić! „Nastupati za Novu godinu u Dubrovniku nezaboravno je iskustvo i sigurna sam kako ćemo u Dubrovačkim Vrtovima Sunca plesati do zore u najluđoj noći u godini“ otkrila nam je zanosna Nina koja je 2016. obilježila izdavanjem pjesme Dani i godine koja je osvojila sve glazbene ljestvice u regiji.
Kažu da se ono što radite prvi dan odražava na ostatak godine - stoga uživajte u kasnom doručku, opustite se u nagrađivanom spa centru, a navečer zaplešite uz vruće ritmove latino grupe Cubismo tijekom bogate bife večere.
Od prvog do zadnjeg trenutka prepustite se novogodišnjoj čaroliji na jedinstvenom mjestu, pozdravite staru godinu sa stilom i dočekajte s nama 2017.!
Ekskluzivni novogodišnji paket moguće je rezervirati već od 28. prosinca. Za više ... informacija kontaktirajte Dubrovačke Vrtove Sunca na +385 20 361 911 ili E reservations.dubrovnik@radissonblu.com .   Prikaži više Prikaži manje

36 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.