Naslovna  >  Arena Zagreb  >  Dino Merlin - Arena Zagreb
 
Naslovna  >  Arena Zagreb  >  Dino Merlin...

Dino Merlin - Arena Zagreb

03.12.2016.
21:00
 Arena Zagreb

Nakon spektakularnog koncerta na Bundeku 2014. godine te oborenih rekorda posjećenosti na nezaboravnim koncertima u Osijeku i Varaždinu prošle godine, s nestrpljenjem se očekivao datum krune turneje Hotel Nacional u Hrvatskoj: veličanstvena Arena Zagreb!


Menadžment Dine Merlina službeno je potvrdio da je Arena Zagreb u subotu 03.12. ove godine rezervisana za ponovni susret Dine Merlina sa njegovom vjernom, srčanom i brojnom publikom koja je 2011. dupke ispunila Arenu u sklopu historijske turneje albuma “Ispočetka”.


Svi pokazatelji aktuelne turneje “Hotel Nacional” čija karavana već dvije godine putuje preko Amerike i Evrope do zemalja iz okruženja, ukazuju na to da će Dino Merlin i ovog puta oduševiti publiku i pružiti maksimum od sebe na sceni, ali i iza nje. Uvijek misleći na svoju publiku i uz želju da stvori jedinstvenu atmosferu, Dino za koncert u Areni priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizuelni doživljaj koji pored brojnih hitova i evergreen-a te vrhunskih muzičara u njegovom bendu publici prenosi ono što Dino Merlin jeste: karizmatična i jedinstvena muzička institucija koja suvremeno ... vlada regionalnom scenom preko 30 godina.


Posljednji album ‘Hotel Nacional’, koji je već u prvoj sedmici prodaje zauzeo osmo mjesto na Billboardovoj top-listi najprodavanijih world music albuma sadrži hitove poput Školjke, Rane, Sunce, Sve do medalje koji su osvojili publiku širom regije. Svi oni koji nisu imali priliku biti dijelom priče “Hotel Nacional” na Bundeku, u Osijeku ili Varaždinu moći će uživati u pjesmama i neprikosnovenom show-u Čarobnjaka u subotu, 03.12. Stoga, ne propustite ovu nezaboravnu večer s istinskom muzičkom legendom!


Ulaznice za ovaj veličanstveni događaj biti će od sljedeće sedmice u prodaji na web portalu i svim prodajnim mjestima www.ticketshop.hr
  Prikaži više Prikaži manje

13930 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.