Naslovna  >  Odjel za turizam i komunikacijske znanosti  >  Digitalna karijera [Zadar]
 
Naslovna  >  Odjel za tur...  >  Digitalna ka...

Digitalna karijera [Zadar]

08.12.2016.
17:00
 Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Studiraš na Sveučilištu u Zadru i uporno tražiš praksu ili nekoga da ti otvori oči i raširi krila u poslovanju? Na društvenom si fakultetu, ali svejedno želiš graditi digitalnu karijeru? Netokracija ti, ovaj put u suradnji s COIN coworkingom, može pomoći!

Nakon uspješnog projekta Digitalne karijere u Osijeku pojavio se interes da se nešto slično organizira i na drugim sveučilištima. #DigitalnaKarijera postala je projekt kojim se želi naše studente ohrabriti na poslovne pothvate te da nađu svog idealnog poslodavca. Tim se putem želi ohrabriti studente kroz zanimljiva predavanja i panele da pronađu karijeru u IT-u ili digitalnom marketingu te da kod toga nije toliko bitno s kojeg studija potječu ili koliko su zbilja 'geeky'. Više od svega, cilj je lokalne studente povezati s perspektivnim poduzetnicima s tog područja. Poduzetnici će, pak, dati uvid u svoje poslovanje, ali i pričati o nekim izazovima s kojima se susreću prilikom pronalaska pravog kadra za svoje tvrtke.

Organizatori su Netokracija i COIN coworking, Sveučilište u Zadru je suorganizator, srebrni partner je Falkensteiner Hotels & Residences, dok su Rentlio, Turisthotel, Telum i Maraska prijatelji konferencije.

Poludnevno ... događanje, Digitalna karijera u Zadru održat će se u četvrtak, 8. prosinca 2016. u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru, Novi kampus, na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 24i, s početkom u 17 sati. Vidimo se!   Prikaži više Prikaži manje

83 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.