Naslovna  >  Ri Rock  >  Demonstrator@One step away / Partleki / Kraj programa
 
Naslovna  >  Ri Rock  >  Demonstrator...

Demonstrator@One step away / Partleki / Kraj programa

17.12.2016.
04:00
 Ri Rock

Peto i zadnje ovogodišnje izdanje projekta " Demonstrator" udruge Ri Rock donosi nam zadnju ovogodišnju epizodu pod radnim nazivom " Predbožićno pank ludilo "

Okc Palach 17.12.16
Do 21h upad 10kn, kasnije 20kn


One Step Away je, za neupućene koprivnićko varaždinski bend koji postoji na sceni od 2000 godine . Prvijenac " V Šumi Drjeva Falidu" su objavili 2005. i taj album je bitan momenat hrvatske underground punk scene. U Rijeci svoj zadnji nastup imali su 2011. na promociji novog albuma Pasa. Nakon jedanaest godina diskografske pauze tek ove godine izlazi drugi album pod nazivom " Ni grama srama" i spot za pjesmu "Nitko i ništa". Iako je ekipa iz One Step Away zvanično radila bez prekida od osnivanja benda, na scenu su se aktivno vratili prije dvije godine i od tada su svojim nastupima konstantno šire bazu fanova
https://www.facebook.com/OSAonestepaway/


Partleki su baby punk bend osnovan 2010. od članova čakovećkih bendova Bakterija i Motornog ulja. Štos Partleka je sjajna domišljatost da konačno skinu Ramones s onog pijedestala crtić-punkera . Prvotno je njihov album "Pošto lonac, kume ?" bio snimljen 2013 i dostupan na downloadu, a ove 2016 izašao je i kao fizičko ... izdanje (Slušaj najglasnije).
Svojim debijem od 25 minuta u vrlo kratkih 12 pjesama obradili su najznačajnije teme iz naših i inozemnih crtića, reklama, raznoraznih foršpana i dječjih himni koje svako dijete nauči u vrtiću . Ciljana publika ovog benda su djeca , roditelji ali i bake i djedovi jer hitovi kao "Nije lako bumamarcu" , "Kad se male ruke slože" "Šubi dubi dubi", "Pčelica Maja", "Teletabisi", "Kišobran za dvoje"... neće ostaviti ravnodušnima nikoga
https://www.facebook.com/Partleki-397190930378527/

Kraj Programa je pop/punk/rock bend nastao krajem 2011. godine suradnjom četvorice prijatelja i kolega iz riječko-crikveničkih bendova (Invert, MBurns, TOST). Sa autorskim materijalom odradili su dosta nastupa diljem Hrvatske. Najznačajniji nastup za bend bio je u Banjaluci na Jelen Demofestu, gdje su dobili priliku da se natječu sa 30 odabranih bendova od ukupno 400 prijavljenih iz cijele regije. Bend na festivalu osvaja drugo mjesto te vrijednu nagradu.
Osam mjeseci nakon predstavljanja svog debitantskog albuma, a povodom drugog rođendana, Kraj Programa odlučio je počastiti svoje slušatelje novim EP uratkom kratkog imena „KP EP“a krajem 2015. godine izdajusvoj drugi album pod nazivom ''Ovdje pripadam''.
https://www.facebook.com/KrajPrograma/


ORGANIZACIJA:
Udruga Ri Rock:
http://www.rirock.hr/
http://www.facebook.com/udrugarirock
http://www.youtube.com/UdrugaRiRock
http://twitter.com/udrugarirock
http://www.facebook.com/rirockmusicbox

Demonstrator project is supported by:
Donatori:
http://www.min-kulture.hr/
http://www.rijeka.hr/

Medijski podržali:
www.perun.hr
www.mojarijeka.hr
http://www.novilist.hr/
www.soundguardian.com
http://www.kanal-ri.hr/
http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/
http://www.rijeka-klik.hr/
http://www.teklic.hr/
  Prikaži više Prikaži manje

51 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.