Naslovna  >  Tom Klub Požega  >  Dekompresija @Tom Klub Požega
 
Naslovna  >  Tom Klub Pož...  >  Dekompresija...

Dekompresija @Tom Klub Požega

04.02.2017.
09:00
-
05.02.2017.
04:00

Nakon zadnjeg kaosa i povećanog interesa za DJ elektronska razbijanja, Ama Hai dolazi s kolegom da rasturi umove s neurofunkom, minimal dnb-om, techstepom i deep neurom.

Ako volite dobar drum and bass, ovaj događaj nikako nemojte propustiti.

UPAD: svojevoljna donacija u iznosu od koliko god želite i možete donirati kako bi se pokrili putni troškovi DJ-eva.

------------------------------------------------------------------------------------------
// OTPOR

Novo ime na sceni,predstavio se osjeckoj publici prije mjesec dana a sada nastavlja samarati.Stilovi koje preferira:Deep neuro/minimal dnb sa dobrom dozom rolla.

// Ama Hai

Mlad je i pun energije koju jako rado prenosi na ljude oko sebe. Živi u manjem mjestu kraj Osijeka gdje se sa DJ-ingom upoznaje 2015 godine. Svoj talent pocinje brusiti u kućnoj radinosti gdje polako uspjeva napredovati. Tijekom vremena najvise se zainteresirao za 2 skupine glazbenih žanrova što su u najvecoj mjeri skoro pa bilo koji oblik Drum & Bass i Psytrance glazbe. Svoj prvi samostalan event je odradio u manjem osječkom klubu Club Exit. Sam za sebe voli reći kako nevoli prefiks DJ-a. U njegovim setovima se mogu se čuti spojevi različitih stilova i utjecaja ... raznih DJ-eva koji su ga upoznali sa DJ-ingom ali na kraju ipak uspijeva prezentirati svoju glazbenu viziju. Kroz neko vrijeme prijavljuje na manji broj DJ natječaja gdje je jednom postigao postigao uspjeh pomocu kojega je nastupio na tek rođenom festivalu La La Land u Našicama 2016. godine kao zadnji na line up-u za prvi dan. U zadnje vrijeme se najvise okreće underground Minimanl Dnb-u i Old school Neurofunku ali i počinje pustati Dub koji kombinira sa mračnijim spektrom Psytrance-a.

Stilovi koje preferira: Neurofunk/Techstep

https://www.mixcloud.com/GeorgeBarthemy/
https://www.facebook.com/amapsyhai
  Prikaži više Prikaži manje

62 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.