Naslovna  >  Kino 30 Svibnja Daruvar  >  Daruvar, "Ružičaste naočale" Marina Orsag stand up show
 
Naslovna  >  Kino 30 Svib...  >  Daruvar, "Ru...

Daruvar, "Ružičaste naočale" Marina Orsag stand up show

12.04.2017.
20:30
 Kino 30 Svibnja Daruvar

Prvi stand up show Studija Smijeha dolazi u Daruvar !

Po prvi puta, Daruvarčani će moći uživati u sat i pol smijeha uz našu najbolju stand up komičarku Marinu Orsag i njene “Ružičaste naočale”.

“Draga stand up publiko… u zadnjih jedanaest godina rada u stand up komediji, te kroz život, shvatila sam koliko je bitno gledati na svijet oko sebe pozitivno i zadržati dijete u sebi. Sve se može kad se hoće. I zato u ovom trećem solo showu odlučila sam s vama podijeliti sve one pozitvne stvari u životu, a i one negativne kroz smijeh okrenuti na pozitivu. Dođite se družiti sa mnom i u sat i pol promatrati svijet kroz moje ružičaste naočale.”

U svom trećem solo stand up showu, Marina će s vama proći kroz faze djetinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi, te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju.

Sukladno stanju u državi u kojoj svaki dan plačemo od razočarenja, tuge i šoka, doći na sat i pol plakanja od smijeha, više je nego potrebno svima od nas.

U jedanaest godina karijere Marina iza sebe ima preko 1800 nastupa, titulu najbolje ženske stand up komičarke Balkana 2013-te, te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015-te na ... Jokenation natjecanju. Vrijeme je i za treću, ovaj puta malo veću solo turneju po cijeloj regiji.

Osim toga Marina je veliko dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

Vidimo se!

Upad 40 kn
  Prikaži više Prikaži manje

8 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.