Naslovna  >  Masters Club  >  CYCLE w/ Radio Esplendor DJs, Kinčl/Duić B2B
 
Naslovna  >  Masters Club  >  CYCLE w/ Rad...

CYCLE w/ Radio Esplendor DJs, Kinčl/Duić B2B

26.11.2016.
23:00
-
27.11.2016.
07:00

Moram priznati da me jako veseli što će Cuisine Dub prvi live u Zagrebu napraviti baš kod nas. Jedan je od mojih najdražih lokalnih producenata čiji me neortodoksni pogled na muziku i pristup produkciji osvojio čim smo došli u kontakt.
Već je bio kod nas u DJ varijanti međutim live nastupe radi rijetko i teško je predvidjeti u kojem smjeru može otići jer se veliki dio toga temelji na improvizaciji. Ja sam ga prvi put slušao u 8. mjesecu na Moondance Festivalu gdje mi je bio toliko zanimljiv da sam odmah zvao Duića i predložio mu da ga dovedemo.

E sad, Ante nije jedini gost te večeri :) dolazi nam troje đavola iz splitskog Radio Esplendor kolektiva koje jedva čekam vidjeti nagužvane iza pulta u Mastersu.
Brat Duić si je dao truda i napisao lijep tekst o dečkima pa ću ga samo ubaciti ovdje i pustiti da job odradi umjesto mene :)

Vidimo se,
Jan

"Radio Esplendor zajednički je naziv za puno dobrih stvari koje se trenutno događaju na splitskoj klupskoj sceni. Prije svega, Radio Esplendor je emisija koja svaki petak ide na KLFM radiju – Internet based radiju i svojevrsnom kulturnom projektu Doma mladih u Splitu, osnivači kojeg su, između ostalog i ovi momci. Drugo, Gogi Oz, Marko Friedl ... i Nile koji čine Radio Esplendor DJ grupaciju, pokretači su i This Is Your House večeri u Hodniku splitskog kluba Kocka, na kojoj su ugostili neka jako zanimljiva imena s RH scene i koja je jedan od ključnih faktora trenutne renesanse splitskog clubbinga. Osim što se i o njihovim solo TIYH večerima priča kao o prvorazrednoj glazbenoj poslastici, večer je došla na glas i zbog velike pažnje koju momci pridaju uređenju, vibri i općenito izvornom klupskom entuzijazmu rijetko viđenom na ovim prostorima. Glazbeno - Gogi Oz, Marko Friedl i Nile i u klubu kao i u svojim emisijama njeguju beskompromisnu selekciju cutting edge suvremene klupske glazbe s obaveznim wildcard izletom u afro, disco, boogie…U svakom slučaju od momaka očekujemo da dekadenciju splitskih noći prenesu i u naš mračni prostor Mastersa. Što im sigurno neće biti teško. Čeka nas paka!"

• Jan Kinčl Zero B2B Matija Duić

• Cuisine Dub LIVE
Fields & Forests / Udacha (Split) www.soundcloud.com/cuisine-dub

• Radio Esplendor DJs
KLFM (Split) www.mixcloud.com/radioesplendor www.klfm.org/category/emisije/radio-esplendor www.facebook.com/zvukinyourface

ulaz: 30 kuna do ponoći, 40 iza
  Prikaži više Prikaži manje

54 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.