Naslovna  >  Masters Club  >  CYCLE w/ Marko Milosavljević, Antonio Zuza, Kinčl/Duić
 
Naslovna  >  Masters Club  >  CYCLE w/ Mar...

CYCLE w/ Marko Milosavljević, Antonio Zuza, Kinčl/Duić

18.02.2017.
22:00
-
19.02.2017.
06:00

Moram biti iskren i priznati da mi je iz prvenstveno sebičnih razloga jako drago što imamo Marka Milosavljevića na CYCLEu. Vjerujem da ga dobar dio vas zna iz ranijeg perioda dok je s Recon Warriors ekipom (Markom Nasticem i Dejanom Milicevicem) radio frku na velikim techno partijima po regiji. Već tada je bio (u nedostatku bolje riječi) izuzetno zajeban DJ na kojem se vidjelo da se ne igra.
Međutim, Marko je senzualni brat i scenarij u kojem on zbilja zasja je house akcija u malom klubu, s dobrim soundsystemom i puno vremena na raspolaganju. Zato ga i dovodimo, da budemo u prvom redu i uživamo u izdanju u kojem ga do sada niste imali priliku slušati u Zagrebu.

Još jedan gost te večeri je ništa manje senzualni brat Toni, polovica izvrsnog domaćeg labela Imogen Recordings kojeg vodi s Ilijom Rudmanom. Vjerujem da Zuzu ne treba posebno predstavljati s obzirom da je u igri već prilično dugo. Za one koji ga ipak ne znaju samo ću reći da je odličan DJ koji nam je na pameti već neko vrijeme i za kojeg se jako veselimo što će nam se pridružiti u ovoj akciji 8|

Toliko za sada,
Vidimo se u klubu :) Jan
_______________

• Jan Kinčl Zero B2B Matija Duić
CYCLE www.soundcloud.com/jankinclzero www.soundcloud.com/matijad

... Antonio Zuza
Imogen www.soundcloud.com/antoniozuza

• Marko Milosavljević
(Beograd)

ulaz: 40 kuna
  Prikaži više Prikaži manje

55 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.