Naslovna  >  Masters Club  >  Cycle Detroit Night w D.Kačarević, T.Bojadzi, Kinčl/Duić, Hibou
 
Naslovna  >  Masters Club  >  Cycle Detroi...

Cycle Detroit Night w D.Kačarević, T.Bojadzi, Kinčl/Duić, Hibou

25.03.2017.
22:00
-
26.03.2017.
06:00

Brat Duić si je opet dao truda i napisao konkretan tekst pa ću ja samo kratko :)
Prošle su dvije i pol godine od zadnjeg partija na kojem smo našu zaluđenost Detroitom istaknuli malo jače nego inače, a kako je ta noć prošla prilično ludo (ovako https://youtu.be/PojMxH77C3o) skužili smo da je vrijeme da ponovo posjetimo koncept, i proširimo ga uz pomoć prijatelja iz Makedonije i Srbije.
Dusan i Tomi su teški zaljubljenici u detroitski vibe, a pošto ćemo cijeli taj vikend provesti zajedno na mini-turneji (četvrtak Skopje, petak Beograd i subota Zagreb) nije bilo potrebno puno da se složimo oko malo usmjerenijeg koncepta za zadnju postaju produženog vikenda.

Uvod u večer će napraviti mladi Boris Dragojlović aka Hibou koji je redoviti plesač u prvim redovima na CYCLE partijima, a između ostaloga i vrlo talentirani DJ koji je Duiću i meni zapeo za uho u nekoliko situacija. Zato bi vas pozvao da dođete malo ranije i poslušate što nove generacije imaju za ponuditi.

Duić nastavi, a mi se vidimo u klubu,
Jan

“Nije tajna da na Cycle partijima rado ugostimo prijatelje iz Srbije, a još je manja tajna da braća svaki put iznesu vrhunski parti. Dovoljno se sjetiti što je Marko Milosavljević napravio ... na prošlom Cycleu sa svojom soulful selekcijom...
No, ovaj put vam dovodimo čak dva DJa istog kalibra - jednog ponovno iz Beograda, a drugog još istočnije - iz Skopja.
Dušan Kačarević je u pravom smislu riječi baja Beogradskog clubbinga. Na sceni je od '95-'96, sudjelovao je, organizirao i odradio toliko partija da bi nam trebalo nekoliko fb stranica da sve popišemo. Trenutno je najaktivniji oko jako cool klupskog projekta WATS (sami guglajte što akronim znači, haha) i u Beogradu općenito poznat kao DJ-a kojeg možete čuti kako vrti detroit techno, ali i soulful deep house, praktički svu plesnu glazbu koju povezuje taj soulful moment.
Drugi brat po Detroitu, Tomi Bojadži, dolazi iz Skopja a kroz rezidenciju u klubu Sektor 909 ugostio je praktički svaku facu koju je trebalo ugostiti (Boo Williams, DJ Bone i Derrick May kad se već razbacujemo). Kao i Dušan, Tomi u svojim setovima odlazi u svim onim smjerovima koje na Cycleu jako volimo. I kako bi Jan rekao, ozbiljan je DJ.
Kako je ovo Detroit special večer, Jan i ja ćemo ovaj put u zagrijavanju odmjeravati mišiće u ovim vodama, budući da smo nakon back 2 backa ostali izjednačeni - oboje na nogama.
Bit će vruće i duboko. Dođi na ples.”

• Hibou
Keks www.soundcloud.com/h-ibou

• Jan Kinčl Zero B2B Matija Duić
CYCLE www.soundcloud.com/jankinclzero www.soundcloud.com/matijad

• Dusan Kacarevic
WATS (Beograd) www.soundcloud.com/dusan-kacarevic

• Tomi Bojadzi
Pure Soul (Skopje) www.soundcloud.com/tomi-bojadzi

ulaz: 40 kuna
  Prikaži više Prikaži manje

60 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.