Naslovna  >  Pločnik  >  Chillibar at Pločnik
 
Naslovna  >  Pločnik  >  Chillibar at...

Chillibar at Pločnik

12.04.2017.
20:00
-
13.04.2017.
02:00

ChilliBar ide dalje!
Nakon ženskih snaga na divnoj prepunoj proslavi 8.marta, proljeće otvaramo s dva osebujna prirodnjaka.
Jako nam je drago da ih možemo ugostiti jer su obojica veliki zaljubljenici u zvuk koji će nam zasigurno priuštiti sate dobre i kvalitetne psychill mjuze.
Ovaj put ambijent ne prepuštamo slučaju pa će se za potpuni audio vizualni doživljaj pobrinuti Southern Oracle.

M.I.L.E.

Bira i svira od kasnih devedesetih na mnogo različitih lokacija, od klubova, barova, festivala, restorana, brodova, do muzeja, tvornica, krovova, ureda, skladišta, šuma, planina, rijeka, plaža....
Muzički stilovi su mu neograničeni, poput raznobojne eklektično- elektronske organske zvučne bombe prilagođene sadašnjem trenutku:
House, downbeat, chill, glitch hop, electro blues, cinematic, nu disco, nu funk, afrobeat, funky breaks, etno fusion, dub...
https://soundcloud.com/m-i-l-e


BLUE FOREST

Ambientalni chill/psydub projekt Roberta Ovčara iz Zagreba egzistira od 2005. godine u raznim formama od ambient/space/post rock varijanti do današnjeg zvuka kojeg razvija zadnjih nekoliko godina.
Svoje live actove je izvodio na većini domaćih festivala kao što su Lost Theory, Life Celebration, ... Modem, Tides of Youth, Future Nature, Strobolobo, Ministarstvo Psihodelije, Dub Colony, Trip To Zion te u Italiji na Blackmoon (2014) i Budimpešti na Sziget festivalu (2014).
Zadnji, treći album Spirals je izdao početkom ove godine za Mindspring Music label.
Za ovo izdanje Chilibara sprema kombinaciju svojeg posljednjeg psydub live seta, nekoliko stvari sa albuma Spirals te novih stvari.
Trenutno radi na novom albumu i traci za psydub/glitch kompilaciju na Badgers records na kojoj će biti artisti pouput Tara Putra, Spiral Minded, Krusseldorf, Dubnotic, Oxya...
https://soundcloud.com/blue-forest-1
https://mindspringmusic.bandcamp.com/album/spirals
  Prikaži više Prikaži manje

48 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.