Naslovna  >  Bandićeve Fontane  >  Božićno svjetlo želja - puštanje lampiona
 
Naslovna  >  Bandićeve Fo...  >  Božićno svje...

Božićno svjetlo želja - puštanje lampiona

17.12.2016.
18:00
 Bandićeve Fontane

Dragi naši,

dođite na čarobnu manifestaciju puštanja lampiona te u božićnom duhu najljepših želja darujte potrebite! U organizaciji udruge Mogu sve i Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, upotpunite ovaj kulturološko-humanitarni projekt kojemu je cilj ne samo pomoći drugima, nego i uljepšati grad Zagreb i pružiti vam nezaboravno blagdansko iskustvo!

„Božićno svjetlo želja“ održat će se na novoj lokaciji Sveučilišne livade zbog velikog odaziva na događaj. Manifestacija će se održati oko zagrebačkih fontana, u Ulici Bratske Zajednice, 17. prosinca, s početkom preuzimanja lampiona od 18.00 do 19.50 sati. U 20.00 sati pustit ćemo lampione u nebo i zaželjeti svoje želje sa svojim najdražima!

S obzirom na veliki broj upita u inbox, naglašavamo kako lampione NIJE potrebno rezervirati, kao niti svoje mjesto. Također, lampione nije moguće nabaviti prije datuma manifestacije te nije dozvoljeno donositi svoje lampione. S obzirom na velik broj očekivanih posjetitelja, lampione ćete moći preuzeti na jednom od četiri štanda koji će biti postavljeni oko fontana.

Radujemo se vašem dolasku i nadamo se da ćete uživati s nama!

Posebne zahvale Gradu Zagrebu i Turističkoj zajednici grada Zagreba na ... omogućavanju ovog projekta te našim medijskim pokroviteljima She.hr, Zagrebonline.hr, Profitiraj.hr, Moja-Stitnjaca.hr i Entermediji!   Prikaži više Prikaži manje

10558 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.