Naslovna  >  Vintage Industrial Bar  >  Božićni koncert: The Strange & My Buddy Moose
 
Naslovna  >  Vintage Indu...  >  Božićni konc...

Božićni koncert: The Strange & My Buddy Moose

22.12.2016.
20:00
-
23.12.2016.
02:00

22.12. (pre)BOŽIĆNI KONCERT U VINTAGEU: THE STRANGE (The Bambi Molesters & Chris Eckman) + My Buddy Moose @ Vintage Industrial Bar I 60 KN / 80 KN I Ulaznice u pretprodaji potražite u Kavezu, VintageIndustrial Bar i Dirty Old shopu (Tratinska 18) dirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - booking

Grupa The Strange koju čine članovi The Bambi Molestersa i Chris Eckman, bivši lider kultne grupe The Walkabouts, stat će ponovno zajedno na pozornicu pred zagrebačku publiku. Ekskluzivan koncert grupe The Strange održat će se 22. prosinca u Vintage Industrial Baru.

Uz The Strange na (pre)Božićnom koncertu Vintage Industriala nastupit će sjajani My Buddy Moose koje, također, već duže vrijeme nismo imali priliku gledati u Zagrebu. My Buddy Moose su u ovom trenutku zgotovili svoj četvrti studijski album koji će na vinylu objaviti Dancing Bear dok će se premijera prvog singla 'Terrible Place' održati ovaj tjedan, netom prije koncerta 22. prosinca.

Grupa The Strage osnovana je u siječnju 2004. godine. Iste godine objavili su iznimno hvaljen i danas kultni album 'The Nights of Forgotten Films'. Album je sniman u 'Metro' studiju u Ljubljani uz suradnju ko-producenta Phila Browna. ... Nakon što je album objavljen, The Strange su se otisnuli na ljetnu turneju sa Scott McCaughey (R.E.M., Minus 5, The Basseball Project..). Neke od snimaka s te turneje mogu se čuti na drugom i zasada posljednjem izdanju The Strangea, EP-ju 'Comin' Undone' koji je objavljen krajem te iste godine.

Cijena ulaznice za koncert The Strange & My Buddy Moose u pretprodaji iznosi 60 kn dok će na dan koncerta iznositi 80 kn.
  Prikaži više Prikaži manje

167 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.