Naslovna  >  Pločnik  >  Borovich at Pločnik
 
Naslovna  >  Pločnik  >  Borovich at...

Borovich at Pločnik

14.04.2017.
22:00
-
15.04.2017.
02:00

Pločnik - Bar, Music & Lifestyle, Međimurska 21, Zagreb
Petak, 14.04., 22-02h, ulaz slobodan

Borovich ili Nenad Borović kao mali je sakupljao limenke od piva i sokova, filmske plakate te onda kazete, a onda je sve to ubrzo zamijenio sa sakupljanjem rijetkih i manje rijetkih vinyla što i danas svakodnevno radi. Glazba je za Borovicha duševna hrana bez koje život smatra nezamislivim i besmislenim. Zadnjih deset godina Borovich je s Matom Škugorom pod krovom Žednog uha organizirao outerspace RnR, jazz, elektronske i ine koncerte, festivale, a s dečkima iz Hrvatske Funk delegacije aktualno vrti najdublje 'iskopine' organskog groovea.

Najveće strasti i ljubavi, te životni stimulansi ovog finog i veselog momka sa suzom u lijevom oku su: žena kao nevjerovano stimulativno biće, prijatelji, vinyli puni groova i okretanje istih na gramofonima ispred prijatelja na velikom razglasu, kuhanje i uživanje u hrani, vrhunska vina i rakija, a i spore šetnje istom rutom svakog dana. Prva ploča koju mu je tata kupio kada je imao 6 godina je bila Motorhead – “The Ace of spades”, a zadnja koju je kupio je Cloud One – ''Patty Duke'' .

Za 14.04. u Pločniku Borovich sprema egzotičnu miksturu organskog ... ali i elektronskog groova kroz povijest čiju će armaturu činiti svima poznati evergreen klasici plesnih podija diljem svijeta od 60ih pa skoro do danas☺   Prikaži više Prikaži manje

28 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.