Naslovna  >  Vinyl  >  BluVinil
 
Naslovna  >  Vinyl  >  BluVinil

BluVinil

26.04.2017.
20:30
 Vinyl

Novi autorski band imena BluVinil održat će svoj prvi koncert u srijedu 26. travnja, u Vinylu.

BluVinil glazbena je grupa osnovana u proljeće 2016. godine u Zagrebu. Sačinjavaju ga petorica studenata okupljenih u želji da slobodno eksperimentiraju s glazbenim stilovima unutar klasičnog pop-rock izričaja. Osnovna misao banda je stapanje svijeta radiofoničnih pjesama sa svijetom nekonvencionalnih glazbenih oblika.

U proljeće 2017. godine potpisali su ugovor s izdavačkom kućom Dallas Records pod kojom uskoro izdaju singl prvijenac, pod nazivom ‘Mili Brat’. Pjesma je snimljena u AMS studiju, a ovjenčana je spotom snimljenim u Francuskom paviljonu. U sklopu video produkcije ostvarena je suradnja s glumcima zagrebačke Akademije dramske umjetnosti Pavlom Matuškom i Veronikom Mach.

Koncert kojeg će izvesti u Vinylu zamišljen je kao premijerno predstavljanje banda publici, a materijal kojeg će izvoditi sastoji se od pjesama s njihovog nadolazećeg debitantskog albuma.

Članovi banda su pijanist Filip Knežević, bubnjar Marko Štimac, bas gitarist Bruno Jakelić, gitarist Luka Načinović te pjevač i tekstopisac Matej Nakić.

https://www.facebook.com/bluvinil/

Ulaz: 20 kn
(Sav prihod od ulaznica ide izvođačima)

40 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.