Naslovna  >  KSET  >  Bipiem @KSET w/ Oberön b2b Akuul
 
Naslovna  >  KSET  >  Bipiem @KSET...

Bipiem @KSET w/ Oberön b2b Akuul

26.11.2016.
22:00
-
27.11.2016.
03:00

Uvodimo vas u novu sezonu Bipiem programa uz naoštrene setove i probrane trake. Očekuje vas šaroliki dijapazon glazbe drum and bass prirode, od neura i bassa pa do junglea i dnb-a.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ovog puta u gostima su Akuul i Oberön, koji će udružiti snage sa Bipiem Kolektivom, i u svojoj b2b izvedbi pretvoriti KSET u jedan veliki nabijeni inkubator niskih frekvencija i dobre vibre, u kojem energija ne jenjava.
------------------------------------------------------------------------------------------
Oberön [ Cosmic Vibes / Concrete Jungle/ FRüHSTüCK ]
Sarajevski DJ, dizajner i graffiti artist sa zagrebačkom adresom. Inače Oberön, osnivac Cosmic Vibesa koji ima za cilj promociju svega što spada pod bass muziku. Dio je i FRüHSTüCK ekipe s kojima radi zanimljive dnevne i večernje evente. Oberön je član sarajevske ekipe Concrete Jungle koja se bavi svim što ima u podznaku dnb i dubstep.
https://www.mixcloud.com/oberonn/

AKUUL [ Cosmic Vibes ]
Akuul je dečko iz susjedstva. Oduvijek ima uši na glavi pa tako i glazbu u istoj. Godinama se bavi izlaženjem po klubovima kako bi zadovoljio svoju potrebu audiovizualnog ... podražaja pa je u jednom trenutku odlučio dati publici svoje viđenje tog svijeta. Djeluje na sceni kao dio Cosmic Vibes kolektiva gdje odabire najdraže mu DnB i bass trake. Dosad je puštao u Funk klubu, SuperSuper, AKC Medika, Klub Klub, na Puzzling Buzz partijima u Velikoj Gorici.
https://www.mixcloud.com/lukakajeje/

------------------------------------------------------------------------------------------
Za interijer kluba kao i za vizualni identitet eventa pobrinuti će se Bipiem ekipa, kojima je glavni cilj približiti dnb kulturu i onim najdaljima.
Uglavnom masu basa, dobre glazbe i dobrih ljudi koji će doprinijeti kulminaciji večeri.
------------------------------------------------------------------------------------------
Upad: 15 kuna
Start : 22 h
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).
  Prikaži više Prikaži manje

49 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.