Naslovna  >  Vinyl  >  Billie Joan
 
Naslovna  >  Vinyl  >  Billie Joan

Billie Joan

20.04.2017.
20:30
 Vinyl

Billie Joan, pravim imenom Ivana Pezo. Kantautorica iz Splita koja se glazbom počela baviti od malih nogu. Glazbeni izričaj podosta je fokusiran na socijalnu i društvenu tematiku, iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste, neće biti; bar ne onih očigledne. Prvi koncert otvoren je sa demo festivalom „StArt“ u Splitu 2014. godine, nakon toga su se zaredali festivali HGF, HR Demo Klub, Jelen Demofest, Zasviraj s Žujom - InMusic...

Nastupala je sa Ninom Romić, bila dio acoustic stage-a na Ferragosto Jamu u Orahovici, Exposure music festival, Sound of Streets fest u Mariboru....

Album "Barren Land" izlazi 20.04., sastoji se od 11 akustičnih pjesama do kojih ćete moći doći na službenom Bandcamp-u.
Album ćete moći kupiti na promociji albuma.

"Led je probila Billie Joan, što nije predstavljalo problem uzevši u obzir njen odlučan glas i britak tekst. Tematika njenih tekstova je daleko od trivijalne, kantautorica pjeva o našoj malenoj domovini, a zatim i o vragu koji će jednom doći naplatiti svoj dug. Vjerujemo joj kad pjeva “it’s good to feel alive”, a u taj svijet koji preispituje sam bitak naših života i socijalnih okolnosti svakako se uklapa ... njen propovjedni folk izričaj." (Mixeta.net - glazbeni portal)

- "Riječi kojima se Billie voli opisati su kratke i jasne, mada se zaboravila pohvaliti riječima poput pregršt koncerata i nastupa, tematika u pjesmama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim...karizma ove mlade kantautorice lako pošalje publiku u kućnu atmosferu i stvori tkz ambijent revolucionarnog opuštanja; "Sa svim se slažete, ali vam je tako lijepo da ne možete dignuti dupe! Jel da?!""

Večer će otvoriti Joe iz benda The Yellow Buzz (ZG), acoustic HC blues set i zbilja rijedak moment kada možete čuti pjesme tog benda bez distorzije, velikog muff-a i bubnjeva.
Kako to zvuči: https://www.youtube.com/watch?v=CUfeNdMkUg8


Ulaz: 20 kn
(Sav prihod od ulaznica ide izvođačima)

***


Billie Joan možete naći na:
Facebook: https://www.facebook.com/billiejoan86/
YT kanal: https://www.youtube.com/user/billiejoan86/featured
  Prikaži više Prikaži manje

30 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.