Naslovna  >  Kombank Arena  >  Bijelo dugme 19. novembra u Kombank areni
 
Naslovna  >  Kombank Aren...  >  Bijelo dugme...

Bijelo dugme 19. novembra u Kombank areni

19.11.2016.
20:30
 Kombank Arena

Biće to dvadeset peti susret najveće jugoslovenske grupe sa publikom u Beogradu. Karte u prodaji od ponedeljka 19. septembra

NA vrhuncu najuspešnije turneje u više od četrdeset godina dugoj karijeri – Bijelo dugme konačno stiže u Beograd! AZ Produkcija ima čast i zadovoljstvo da saopšti da je beogradski koncert Bijelog dugmeta zakazan za 19. novembar u Kombank areni.

Biće to dvadeset peti susret najveće jugoslovenske grupe sa Beograđanima i nova prilika da zajedno zapevamo sve pesme koje su obeležile poslednje četiri decenije – „Tajnu vezu“, „Lažeš“, „Đurđevdan“ i druge. Koncert će trajati dva sata i trideset minuta, a Goran Bregović, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa garantuju najbolju zabavu u gradu!

Karte će biti u prodaji od ponedeljka 19. septembra na blagajnama Eventima i u poslovnicama Rajfajzen banke, a za određeni broj ulaznica kupljen do 1. oktobra omogućen je specijalni popust.

Pre susreta sa publikom u Beogradu, Bijelo dugme nastupaće u Stokholmu (7. oktobra), Beču (8. oktobra) i Geteborgu (15. oktobra).

2650 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.