Naslovna  >  Tvornica Kulture  >  Big Strip Gorila - promocija albuma "Moment"
 
Naslovna  >  Tvornica Kul...  >  Big Strip Go...

Big Strip Gorila - promocija albuma "Moment"

07.12.2016.
20:00
 Tvornica Kulture

Big Strip Gorila vas poziva na promociju svog sjajnog debitantskog albuma "Moment" 07. prosinca u Tvornici Kulture, a album izlazi 28. listopada.

Big Strip Gorila je jedan od naših najperspektivnijih indie-rock bendova predstavit će nam svoj impresivni album prvijenac.
Album koji dolazi kao kruna njihovih fantastičnih uspjeha u proteklim mjesecima tijekom kojih je njihov posljednji singl "Bez treme" zavladao MTV-jevom regionalnom top-listom, zasjevši na prvo mjesto.
Bend 2013. objavljuje prvu pjesmu „Negacija savršene priče“ na prvoj hrvatskoj indie-kompilaciji "Tragovi" u izdanju Croatia Recordsa, a već sljedeće godine promoviraju singl i spot za pjesmu "Dresden" s kojim se predstavljaju na prvom RockOff festivalu zajedno s Gatuzom, M.O.R.T.-om, Sarom Renar i Morsom. U 2015. Gorile objavljuju još dva singla, "Bermudski trokut" i "Što sada kada smo zaspali", koji se pričom iz videospotova nastavljaju na prethodni "Dresden".

Da niz njihovih prijašnjih uspjeha nakon singlova ("Dresden", "Bermudski trokut" i "Što sada kada smo zaspali") ne pokazuje nikakve znakove posustajanja, već da Big Stripovci nezaustavljivo rastu – pokazuje i njihov sjajan ovogodišnjoj nastup na prvoj finalnoj ... večeri Karlovačko RockOff festivala, koji je ujedno i njihov drugi nastup na tom važnom glazbenom događaju.

Koncertom u Tvornici, ova dinamična, gitaristički pogonjena četvorka koju čine Mateo Patekar (bubnjevi), Marko Jankek (vokal i gitara), Mate Palestrina Mazić (solo gitara) i Tomislav Čanković
(bass), zasigurno će napraviti ono što se od njih i očekuje – ispuniti atraktivno glazbeno obečanje koje predstavljaju njihovi dosadašnji materijali i predstaviti jedan od najsnažnijih indie-rock debi-albuma na našoj sceni.

linkovi: www.facebook.com/bigstripgorilaband/about/

Bez treme" www.youtube.com/watch?v=eLDTUv23YFk

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji 20 kn, a na dan koncerta 25 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb www.entrio.hr
  Prikaži više Prikaži manje

108 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.