Naslovna  >  Fenix - Kettlebell klub  >  Besplatno uvodno predavanje u All Level Healing tehniku
 
Naslovna  >  Fenix - Kett...  >  Besplatno uv...

Besplatno uvodno predavanje u All Level Healing tehniku

22.11.2016.
17:00
 Fenix - Kettlebell klub

Kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, imati veću kvalitetu života, brže manifestirati želje i događaje u svom životu, biti otporniji na životne promjene, uskladiti svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, ukloniti blokade na svim razinama i područjima života, otkriti zbog čega ste nastali i kako prihvatiti svoje postojanje od postanka duše do budućih inkarnacija, djelovati na svim nivoima egzistiranja, saznajte na besplatnom uvodnom predavanju u All level healing tehniku.
All level healing™ je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika intuitivnog razvoja, iscjeljivanja i manifestiranja.
Tehnika se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.

Ova tehnika koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu i daje jednostavan uvid u sve nivoe postojanja te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.

Datum održavanja: 22.11.2016.
Trajanje: 17:00-18:30
Broj polaznika ograničen: 10
Lokacija: Rubeši 14, Kastav – SRK „Balans“
Prijavu potvrđujete telefonskim putem na 091/557-0063 ili mailom na balans1@live.com

Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.