Naslovna  >  Baška, Otok Krk, Hrvatska  >  Beeeciklom do Mjeseca
 
Naslovna  >  Baška, Otok...  >  Beeeciklom d...

Beeeciklom do Mjeseca

13.05.2017.
09:00
-
14.05.2017.
02:00

Baška na otoku Krku i u svibnju, još jednom potvrđuje da je uistinu idealna bike destinacija. U sklopu festivala Crna ovca, atraktivni usponi i spustevi, makadamske i kamene ceste kroz unutrašnjost sa prekrasnim vidicima na Velebit i okolne otoke te krajolik koji varira od “površine mjeseca” pa do pitomih vinorodnih polja i pašnjaka, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Uvjerite se i sami u sve navedeno u subotu, 13. svibnja. Prijave se zaprimaju od 9 sati ispred hotela Forza, a start je u 10 sati. Povedite obitelj i prijatelje na Crnu ovcu, provozajte se "Beeeciklom do Mjeseca" i ludo provedite vikend u Baški!

Sudjelovanje na biciklijadi je BESPLATNO!!!
OBAVEZNE PREDPRIJAVE NA: https://goo.gl/IoQS51

Beeeciklom do Mjeseca - http://goo.gl/Uv0JkC
Dužina: 26 km
Ukupni uspon: 550 m
Podloga: 25% asfalt, 15% šumska staza, 60% makadam
Zahtjevnost podloge: 2/5
Fizička spremnost: 2-3/5

Nakon starta u centru Baške i laganog zagrijavanja po rivi, očekuje nas izuzetno atraktivan uspon do Mjesečevog platoa s jedinstvenom panoramom Baške i susjednih otoka: Prvića, Grgura i Raba. Ruta nastavlja makadamom po visoravni s prekrasnim vidicima na Velebit i brojne suhozide među kojima se kriju stada ovaca. ... Slijedi spust prema Dragi Bašćanskoj te povratak u Bašku uz korito Vele Rike.

Organizator zadržava pravo promjene rute prije starta.
Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost te se moraju pridržavati Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Tko se ne bude pridržavao uputa vodiča bit će udaljen iz grupe. Svima se preporuča nošenje kacige te posjedovanje rezervne zračnice.

Organizatori biciklijade: Promotiv Travel Outdoor i BBK Team Rodeo.
  Prikaži više Prikaži manje

52 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.