Naslovna  >  Tvornica Kulture  >  Basecamp + Nikonar
 
Naslovna  >  Tvornica Kul...  >  Basecamp + N...

Basecamp + Nikonar

03.12.2016.
21:00
 Tvornica Kulture

Sjajan nashvilleski electro/r&b trio Basecamp dolazi na premijerno gostovanje u Tvornicu kulture u subotu 3. prosinca 2016.

Dekonstruirajući tipična žanrovska ograničenja i upotrebljavajući pamtljive melodije podebljane basom i perkusijama, Basecamp se lako poigrava s organskim zvukom i nepredvidljivim i slojevitim promjenama u tempu. Objavom sjajnog istoimenog EP-a iz 2013. Basecamp je zadobio pažnju kritike i publike, a pjesme kao što su “Emmanuel” i “Smoke Filled Lungs” savršeno oslikavaju profinjenu kombinaciju zavodljivih vokala i neodoljivog R’n’B zvuka.

Basecamp - “Smoke Filled Lungs”
https://www.youtube.com/watch?v=NCOwaVDfyhU

Nakon američke turneje s Chvrches i Phantogram, Basecamp potpisuju za manju etiketu Owsla koju vodi Skrillex i za koju su 2015. objavili sljedeći uradak “Greater Than”. Najavni singl “Watch My Back” uvodi u ploču punu mračnih tonova, srdačnih melodija i bassa koji trese cijelo tijelo.

Basecamp - “Watch My Back”
https://www.youtube.com/watch?v=3HX6WFQWu90

“Comfort Zone” i “In My Veins” singlovi su koji najavljuju novu fazu u Basecamp karijeri i EP “In Stone”. Novi uradak vodi slušatelje na putovanje kroz drastične promjene tempa, dok je istovremeno ... postignuta kohezija i ovo je do sada najpotpunije izdanje koje je izašlo iz radionice Basecampa. Univerzalni rad s gorućim stihovima i ostvarenjem glazbene vizije, ovo je novo poglavlje u radu trojca Basecamp. Istoimeni singl “In Stone” friško je objavljen, a EP će svjetlo dana ugledati 21. listopada.

Basecamp - “In Stone”
https://www.youtube.com/watch?v=fH9Ft4q2aPA&feature=youtu.be

Prije nego što dođu u Europu, Basecamp će se mini turnejom po Kanadi uigrati za prekooceanske nastupe. Europski datumi uključuju svirke u Francuskoj, Irskoj, Danskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Češkoj, Mađarskoj, a na premijerni nastup u regiji i jedini u Hrvatskoj Basecamp dolazi u Tvornicu kulture.

Nikonar

Nikonar je producentski projekt Marka Vukovica koji izvodi sam na pozornici.
Glazba je klasicna post modernisticka nostalgija za dobom u kojem nikad nije ni zivio. Puno sintica, puno refrena i malo vremena za razmisljanje. Ima jedan EP na kojemu su 4 pjesme. Pjesme koje su snimljene u razmaku od nekoliko dana. Uskoro planira jedno cestito LP izdanje.
https://soundcloud.com/nikonar/sets/city-side

Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji 40 kn, a na dan koncerta 55 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
Croatia Records, Bogovićeva ulica 5, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb www.entrio.hr
  Prikaži više Prikaži manje

54 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.