Naslovna  >  Art-terapija: Put kreativne samospoznaje
 
Naslovna  >    >  Art-terapija...

Art-terapija: Put kreativne samospoznaje

07.02.2017.
17:30

1. Osnovni ciklus:
Svrha i tema radionica:
Uvodni ciklus u art-terapiju služi kako bi se polaznice upoznale sa načinima rada i osnovnim tehnikama art-terapije ( crtež, kolaž, glina i modeliranje, tijelo i pokret) kroz 8 susreta.

Teme ovog ciklusa

1. Tko sam i kako sam? Što se sve krije u meni?

2. Emocionalno mapiranje: kako se osjećam u tijelu?

3. Obrambena ja, ženstvena ja, cjelovita

4. Pričanje priča: unutarnji odgovori i rješenja na postavljene dileme

5. Emocionalne maske i persone: likovi koji žive u nama

6. Životne mijene, cikličnost energije

7. Potrebe, ciljevi i putevi dolaska do njih

8. Pregled prošlosti, prema budućnosti sa ljubavlju, snažnije i mudrije


Modalitet rada:

Radionice se odvijaju jednom tjedno kroz 8 termina u trajanju od 120 minuta u malim grupama (6-8 osoba) kako bi se osigurao osjećaj povjerenja i što kvalitetnijeg rada uz uvjet međusobnog povjerenja i podržavanja uz stručno vodstvo psihologa, art-psihoterapeuta.

Participacija za cijeli ciklus od 8 termina iznosi 800 kn.

2. Kontinuirani ciklus:

Ideja vodilja ovog kontinuiranog oblika rada art-terapijskih radionica je da se stvori grupa podrške, povjerenja, koja pruža razumijevanje i snagu grupe ... svakoj polaznici koja polazi na put kreativne samospoznaje svojih potencijala, potreba, novih puteva i odgovornog načina življenja vlastite punine i autentičnosti.

Cilj rada:

Cilj rada je što dublje upoznavanje sebe na tjelesnoj, emocionalnoj i društvenoj razini, radeći na otkrivanju i jačanju kako vlastitih pozitivnih osobina, kreativnih potencijala i izvora snage, tako i osobnih blokada, mračnih, odbačenih i zatomljenih dijelova sebe kako bi ih osvijestili i integrirali u cjelovitu ličnost, preuzeli kontrolu sa nesvjesnog plana i svjesno upravljali svojim životima a sve to kroz ljepotu, bogatstvo, moć i šarm različitih kreativnih izraza.

Modalitet rada:

Radionice se odvijaju kroz cijelu godinu jednom tjedno u trajanju od 120 minuta. Priključiti se može u svakom trenu jer su radionice zasebne te se primjenjuje individualizirani pristup. Radi se u malim grupama kako bi se osigurao osjećaj povjerenja i što kvalitetnijeg rada uz uvjet međusobnog povjerenja i podržavanja uz stručno vodstvo psihologa, art-terapeuta. Preporuča se, kako bi se osjetio učinak, pohađanje od minimalno 6 mjeseci.

Mjesečna participacija (4 termina): 400 kn

Informacije i upisi na: ana.bozac@gmail.com
0915176701, www.anabozac.com/radionice-za-zene/

Dobro došli!
  Prikaži više Prikaži manje

2 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.