Naslovna  >  Hangar  >  Apollonia u Blenderu • 15.02.2017 • Depo Magacin
 
Naslovna  >  Hangar  >  Apollonia u...

Apollonia u Blenderu • 15.02.2017 • Depo Magacin

15.02.2017.
23:00
-
16.02.2017.
06:00

Blender je novi koncept i brend ekipe koja stoji iza niza najuspešnijih žurki kojima ste prisustvovali proteklih godina.

Naš cilj nije da ponudimo još jedan festival u nizu već želimo da domaćoj publici na jedinstven način predstavimo nešto sasvim novo kod nas u šta ćete se i sami uveriti.

Svečano otvaranje Blendera zakazali smo za 15. februar kada prvi put u Beograd dovodimo sastav Apollonia / Shonky + Dan Ghenacia + Dyed Soundorom / koji je trenutno jedno od vodećih imena globalne elektronske muzičke scene.

Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky su braća po vajbu odgovorni za muzički fenomen Apollonia koji je pokrenut 2012. godine. Voljeni zbog inovativnosti koju su doneli u house i tech-house, oni postaju jedno kada se nadju u studiju ili za DJ pultom. Apollonia je projekat koji je prikupljao kreativnu sinergiju i veliku posvećenost i povezanost u radu što čini da oni deluju kao jedan umetnik, a kako su sve više nastupali b2b2b, tranzicija je bila skoro neprimetna. Nakon debi albuma ‘Tour À Tour’ iz 2014. godine koji je postavio na sam vrh francuske tech-house scene i brojih izdanja, Apollonia svakako su imena zaslužna za oblikovanje ovog zvuka sa više primesa pravog housa, sa ... svim tim gruvom, perkusijama i isečcima vokala. Uticali su na mnoge, kako ljubitelje elektronske muzike tako i svoje mladje kolege, koji su zahvaljujući njima zavoleli house i tech-house, novim generacijama otkrili su čari čikaškog house zvuka i time uticali na popularnost te muzike, posebno u Francuskoj. Njihovi setovi ne traju kraće od 5 sati i od 2012. pa do danas, kada se Apollonia nalazi u samom vrhu svetske DJ scene, jedni su od ređih koji iza sebe u kontinuitetu ostavljaju veoma zapažene mixeve i nastupe, neki od njih su Mixmag, Lab, BPM, Richie Hawtin-ov ENTER, Circoloco, DC 10, Panorama Bar Berlin, Fabric London setovi.

http://www.facebook.com/ApolloniaMusic

https://soundcloud.com/apolloniamusic

https://www.youtube.com/watch?v=9JQI5rUqZUw

https://www.youtube.com/watch?v=ltVADtnqDJg


Takođe krajem februara pripremili smo i trodnevni Let's Mix It Festival za koji smo već bukirali jako interesanta imena koja domaća publika veoma voli i već duže vreme iščekuje.

Let's mix it!
  Prikaži više Prikaži manje

503 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.