Naslovna  >  Crkva  >  Ajs Nigrutin ft. Timbe & Smoke Mardeljano u Crkvi
 
Naslovna  >  Crkva  >  Ajs Nigrutin...

Ajs Nigrutin ft. Timbe & Smoke Mardeljano u Crkvi

21.04.2017.
23:00
-
22.04.2017.
04:00

Ajs Nigrutin i Timbe u Crkvi!

Dvojac koji ne treba posebno predstavljati 2/3 Bad Copya direktno iz Koteža sa 43kom nam stižu Ajs Nigrutin i Timbe.
Kada su se daleke 1996. godine pojavili na sceni prvim albumom «Orbodmebej» njihove matične grupe «Bad Copy», nije se dalo naslutiti da će njihova popularnost prijeći granice kvarta u kojem žive i rade.Ali, situacija se naglo promijenila kada su zanemarili školske obaveze i upisali konzervatorij klasičnog hip hopa i uličnog solffegio-a, te nedostatak talenta nadomjestili napornim vježbanjem i tako postali vrlo popularni svugdje gdje ih razumiju.
Ženske grudi, spolni odnosi, uzgajanje i konzumiranje indijske konoplje neke su od omiljenih tema kojih se Ajs’n’Timbe dotaknu gotovo u svakoj pjesmi na radost radijskih i TV glazbenih urednika.

Smoke Mardeljano

Sa nepunih 10 godina napisao je svoje prve rime, a prvu pjesmu konačno snimio sa 14 godina. Od tada laganim koracima ostvaruje svoj san.
2008. godine poslan je na izdrzavanje kazne u kazneno popravni dom u Krusevcu, gdje je upoznao Povla i Dzibonija sa kojima, neposredno nakon upoznavanja, osnovao danas već mnogima poznatu rep ekipu Mrak Klan, koju danas čine Povlo, Dzi, Kiza i Smoke Mardeljano.
Nakon ... odsluženja kazne 2012., godine Smoke izbacuje svoj prvi EP,
Sudjelovao je i na raznim fristajl natjecanjima, a 201 godine odnosi pobjedu u Beogradu (Masters of freestyle) i u Postojni, Slovenija (Prva Bitka za Postojno).
2015 godine izdaje prvi solo album, (Znas me Znam te) koji je naisao na odobravanje ljubitelja tvrdog rep zvuka širom balkana. Mogu se izdvojiti i suradnje sa imenima kao što su:Mikri Maus, Bvana, Sick Touch, Juice, MC Rima, Brkah,Timbe, Masta, Anke, Virone, Sunny Sun, Ghet...
2016. godine u suradnji sa Vice-om snimio je dokumentarni film Ja Repujem kojim je bliže predstavio svoj život i hip hop u Srbiji i regiji.

Domaća podrška:

XIV:
NoName
KBC
Vekic

Mr. Woox

---------------

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna možete rezervirati na mail: info@crkva.club do četvrtka, 20.04.2017. Na vratima ulaznice 70 kn.

U naslovu maila naznačite: Barabe
U opisu maila napišite imena i prezimena osoba.

Uz predočenje osobnih iskaznica, do ponoći, vaše ulaznice će vas čekati na vratima kluba Crkva.

---------------

MI SMO CRKVA www.crkva.club
  Prikaži više Prikaži manje

188 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.