Naslovna  >  Muzej Slavonije  >  Advent - radionice božićni licitar
 
Naslovna  >  Muzej Slavon...  >  Advent - rad...

Advent - radionice božićni licitar

10.12.2016.
18:00
-
17.12.2016.
20:00

Advent u Muzeju, Radionica ukrašavanja božićnih licitara iz radionice Blažeković razlog je za ponovno obiteljsko posjećivanje Muzeja Slavonije.

Djelatnici Muzeja su za vas, i vaše najmilije, pripremili prigodan blagdanski program povodom obilježavanja muzejske akcije "Vodite me u Muzej". Cilj programa je poticanje obiteljskog posjeta Muzeju Slavonije.

Na radionice ukrašavanja božićnih licitara pozivamo bake i djedove, mame i tate, klince i klinceze. Naši dragi voditelji, članovi obitelji Blažeković, pokazati vam male tajne velikih čarolija ukrašavanja licitara.

Antonija Ranogajec je vlasnica obrtničke radionice „Blažeković „ medičar i voskar od 1985 godine, kada je obrt naslijedila od svoga oca, majstora Franje Blažekovića.
Obrtnička radionica Blažeković medičar i voskar,odnosno gospođa Antonija Ranogajec nastavila je tradiciju licitarskog i voskarskog obrta u Osijeku,te je jedna od rijetkih obrtnika u Slavoniji i Baranji koji čuva i njeguje tu lijepu tradiciju.Kroz cijeli svoj radni vijek njeguje vlastiti izričaj uz temeljito poznavanje zanatske vještine i zanatskog umijeća u izradi licitara uvijek povodeći se za vlastitim visokim estetskim kriterijima, u svaki proizvod koji je ... do sada izradila dala je maksimum sebe i svoje osobnosti.

Radionice se održavaju 10. i 17. prosinca s početkom u 18:00, a traju sve do 20:00 sati, u zgardi Glavne straže, Trg. sv. Trojstva 2.

Zbog ograničenog broja mjesta na radionici pozivamo sve zainteresirane da se prijave na info@mso.hr

Polaznici se mogu prijaviti na jednu radionicu zbog velike zainteresiranosti.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Podsjećamo kako je cijena obiteljske ulaznice za obilazak Muzejskih postava 30,00 HRK.

Veselimo se vašem dolasku,
vaši Muzealci.
  Prikaži više Prikaži manje

5 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.