Naslovna  >  SoundFactory  >  ABYSS Jan Kinčl & Regis Kattie (live PA)
 
Naslovna  >  SoundFactory  >  ABYSS Jan Ki...

ABYSS Jan Kinčl & Regis Kattie (live PA)

29.04.2017.
23:59
-
30.04.2017.
12:00

we dance from 2am till nOOn

admission:
2-4am = 20
4-9am = 30
9-? = 20

TimeTable:
02:00 am > Matija Duić
04:00 am > Jan Kinčl Zero & Regis Kattie LIVE
09:00 - ? > KaliKolaboracija zagrebačkog DJ-a, producenta i live act izvođača Jana Kinčla te francuskog klavijaturista Regisa Kattieja spontano je nastala kroz sessione u Janovom studiju. Ubrzo je postalo jasno da dvojac slično razmišlja, a reakcije na prvu seriju nastupa po Hrvatskoj potvrdile su da razmišljaju i u pravom smjeru.

Balansirajući na tankoj liniji između elektronske glazbe i jazza, činjenica da dolaze iz različitih backgrounda ali da dijele mnoge poglede na glazbu i njeno izvođenje stvorila je situaciju za istraživanjem područja u kojima se preklapaju, a otvorena i improvizatorna struktura nastupa omogućava im da se vrlo slobodno kreću između housea, jazza i techna, te da se podjednako uklope u različite dvorane, od malih sjedećih koncerata do glavnih floorova velikih festivala.

Tome najbolje svjedoče neki od potvrđenih datuma za 2017. godinu koji se kreću od eminentnih festivala elektronske glazbe kao što su Love International (The Garden, Tisno), Moondance (Trogir), Dev9t (Beograd, Srbija), Radio Na Cesti (Split) ... i River (Gornji Zvečaj) do brojnih manjih klupskih evenata.

• Matija Duić (CYCLE) www.soundcloud.com/matijad

• Jan Kinčl Zero & Regis Kattie LIVE (CYCLE) www.soundcloud.com/jankinclzero www.soundcloud.com/regis-kattie

• Kali (SoundFactory) www.soundcloud.com/kali_de_vil
  Prikaži više Prikaži manje

48 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.