Naslovna  >  Park Plaza Histria Pula  >  9. Business Café Istra - Jednom san, danas realnost
 
Naslovna  >  Park Plaza H...  >  9. Business...

9. Business Café Istra - Jednom san, danas realnost

27.11.2016.
18:00
 Park Plaza Histria Pula

Nakon uspješno održanog 8. Business Caféa s više od 190 posjetitelja, koji je protekao u odličnoj atmosferi, najpopularije druženje malih poduzetnika, po 9. put održat će se u Puli, 27. studenog u 18 -21 h u Hotelu Park Plaza Histria, s temom „Jednom san, danas realnost“.

Business Café je pokret druženja malih poduzetnika i onih koji to žele biti. Šestu godinu zaredom, u 6 zemalja, pred više od 10 000 gostiju, na više od 100 održanih evenata, ispričano je više od 300 uspješnih poduzetničkih priča i sklopljeno poslova u vrijednosti preko 10 milijuna eura.

Gosti 9. Business Caféa u Puli su Boris Žgomba, predsjednik turističke kompanije Uniline, koja ove godine obilježava 20 godina postojanja i uspješnog poslovanja, Jasna Jaklin Majetić, predsjednica HGK Županijske komora Pula, Katarina i Ana Peršurić, najveći proizvođači prirodnih pjenušavih vina u Hrvatskoj te Rosemarie Miletić i Fabris Radin, poznati istarski plesni par i vlasnici Plesnog Centra „ Studio“. Događaj vodi nositeljica licence Business Café Istra, Kristina Bulešić, mnogima znana kao „žena inspiracija“. Organizacijski tim Business Caféa sastoji se od Kristine Bulešić (Inspiracija d.o.o.) te tvrtke Optimus Consulting d.o.o. ...

Očekuje se 150 do 200 malih poduzetnika iz više gradova Hrvatske. Uz navedene goste, očekuju Vas pokloni sponzora, formalni i neformalni networking te poseban gost iznenađenja.

Sponzori Business Caféa u Puli su Silvano Ivaninić, Savjet mladih Grada Pule, Le Beauty Mansion (make up), Style 4 U (frizura), Marina Puh (fotograf), Paolo Pelesk (design) te generalni pokrovitelji Grad Pula i Hrvatska gospodarska komora.

Medijski pokrovitelji Business Caféa u Puli jesu Lotusmedia d.o.o. te eIstra - PluStudio.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100,00 kn, a dostupne su na sljedećem linku: https://www.entrio.hr/event/9-business-cafe-jednom-san-danas-realnost-3636

Svi detalji o eventu dostupni su na www.businesscafe.info
  Prikaži više Prikaži manje

20 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.