Naslovna  >  Bogoslovi Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja  >  2=1 Zar stvarno misliš da je zaljubljenost ljubav?
 
Naslovna  >  Bogoslovi Fr...  >  2=1 Zar stva...

2=1 Zar stvarno misliš da je zaljubljenost ljubav?

03.04.2018.
19:00
 Bogoslovi Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja

Čuvati se? Za koga, za što i od čega? Nije li po Božjem planu određeno da je jedan od iskazivanja ljubavi, to tjelesno sjedinjenje muškarca i žene?
Nemoj da ono što je kao šlag na torti dođe na mjesto biskvita. Osobu trebaš najprije upoznati na njenoj duhovnoj, psihičkoj, emocionalnoj razini. Predbračna čistoća je ta koja pokazuje imaš li ozbiljne namjere s osobom za koju ćeš se "vezati" dok vas smrt ne rastavi.
Neki će reći da upravo zato što imaju intimne odnose vole tu drugu osobu, a istina je da je voliš tek kad žrtvuješ ono što ti je teško, a u sebi tako sveto - tvoju intimu i intimu tvoje polovice. Tu se vidi veličina tvoje ljubavi!

"Zaklinjem vas, braćo, milosrđem Božjim: prikažite svoja tijela za žrtvu živu, svetu, Bogu milu - kao svoje duhovno bogoslužje. Ne suobličujte se ovome svijetu, nego se preobrazujte obnavljanjem svoje pameti da mognete razabirati što je volja Božja, što li je dobro, Bogu milo, savršeno." (Rim 12,1-2)

O predbračnoj i bračnog čistoći ovaj susret će nam govoriti don Damir Stojić.
On je svima nama već poznati Salezijanac, ujedno i studentski kapelan grada Zagreba.

Sv. Misa započinje u 19:00 u Klerikatu fra Ante Antića, također će biti moguća sv. Ispovijed ... za vrijeme sv. Mise, potom u dvorani u 20:00 slijedi predavanje na ovu temu.

Vidimo se! 🙌😁
  Prikaži više Prikaži manje

98 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.