Naslovna  >  CLUB BOA Malinska-Rijeka-Rovinj  >  16.12.2016 Reunion XMAS - Boa Rijeka
 
Naslovna  >  CLUB BOA Mal...  >  16.12.2016 R...

16.12.2016 Reunion XMAS - Boa Rijeka

16.12.2016.
23:00
-
17.12.2016.
04:00

Reunion XMAS!!!
Private party

Reunion XMAS je već tradicionalni event kojeg karakterizira visoka posjećenost radosnih ljudi u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana zbog kojih ta cijela večer postane prava Božićna idila!

Odlučili smo zajedno s vama proslaviti završetak školskih obaveza i unijeti mali dašak omiljenih nam blagdana u vaš grad!

AKCIJSKE CIJENE PIĆA !
1L JAGER + SOKOVI - 399 KN
1L VOTKA + SOKOVI - 399 KN
1L BALIĆ + SOKOVI - 399 KN
1L MEDICA - 350 KN

REZERVACIJE STOLOVA
->javite se u box Reunion party


Što smo vam pripremili?

BEER + TEQUILA PONG BATTLE
Ne, ne trebate biti atletske građe niti vrstan sportaš, ne morate vježbati tjednima niti čitati pravila satima. Sve što morate je, biti u kondiciji - što se tiče ispijanja piva!
Sve vezano uz prijave na ovu igru možete pronaći na zidu eventa!

CONFFETI EXPLOSION
Nikakvi konfetti štapovi i slične jeftine gluposti…imamo VELIKE confette mašine koje će osigurati da sigurno confetta neće falit!

REUNION CO2 SHOW
Ako ste pogledali video(ako nisi odi pogledaj) onda ste vidjeli onaj bijeli dim što ide,e taj bijeli dim će biti i kod vas,inače se to službeno zove CO2 SHOW koji se koristi da podigne atmosferu i natjera vas ... da ubrzate te plesne korake!

PRSKALICE
Kakav bi to božićni party bio bez prskalica,kada osjetimo da je to vrijeme,kada je onaj pravi Božićni duh prisutan u klubu,podijeliti ćemo naše već dobro poznate prskalice i na trenutak okitit uzavrelu atmosferu!

Za selekciju glazbe zadužen je REUNION resident TURKTHEDJ koji će se uz najnovije hitove pobrinuti da svi zajedno otvorimo ovo blagdansko vrijeme raspjevani i rasplesani!Broj REUNION NARUKVICA je ograničen,a možete ih nabaviti kod naših službenih promotora i POŽURITE jer je navala na ovaj tradicionalni party uvijek VELIKA!!!

VIDIMO SE NA JOŠ JEDNOM VRHUNSKOM REUNION PARTYU!!! #sviidu
  Prikaži više Prikaži manje

181 dolazaka
Podijeli događaj:    
Mjesto održavanja:

Slični događaji

© 2017 CDK d.o.o.