Prezentacija umjetnika i kreativaca

 

Zašto smo omogućili prezentaciju na našoj stranici?

Dugogodišnjim pružanjem poslovnih usluga na području kulture, umjetnosti i medija, odlučili smo stvoriti jedinstveni prostor za prezentaciju kulture i umjetnosti. Prostor smo namijenili stvarateljima i ljubiteljima kulture i umjetnosti.

Kultura se širi kada poruka koju šalje autor prilikom prezentacije svoga rada publici dođe do pravog primatelja. Nadamo se da će naš pristup privući i inspirirati umjetnike i kreativce da iskoriste ovaj prostor za besplatnu prezentaciju široj publici, ali i za zajedničko stvaranje online kulture.

Na koji se način možeš prezentirati na cdk.hr?

Prezentirati se možeš na dva načina. Prvi način je da popuniš formu ispod ovog teksta sa svim traženim informacijama i mi ćemo kroz par dana objaviti tvoje djelo u rubrici Prezentacija umjetnika. Tvoje djelo bit će prikazano na našoj stranici sve dok ti ne zatražiš njegovo uklanjanje. Drugi način je da objaviš djelo na svojem Twitter ili Instagram profilu koristeći Hashtag #cdkPrezentacija i tvoje će se djelo automatski pojaviti na našoj stranici gdje će se nalaziti s ostalim objavama koje sadrže Hashtagove, te će se tamo nalaziti koliko nam tehničke mogućnosti dopuštaju.

Minimalno 3 znaka


Minimalno 5 znakova


Minimalno 3 znakaPriloži sliku

Minimalno 10 znakova

*Polja označena zvjezdicom su obavezna

Krešimira Gojanović
Mihovil Bilić
Ivana Režek
Igor Šćekić
Sibila Petlevski
Jadranka Hlupić Dujmušić i...
Tin Bačić
Jadranka Ivaniš Yaya
Zdravko Đerek
Filip Gordon Frank
Mara Bratoš
Gordana Drinković
Valter Dešpalj
Marko Pavlović
Nikola Šolić
Jeronim Tišljar
Učitavanje
#hashtag

Ako želiš da se tvoje objave s Facebooka, Twittera i Instagrama pojave na našoj stranici, dodaj im #cdkPrezentacija, #cdkZanimljivosti ili #cdkNajava

Saznaj više